Välkommen till födelsetavlor.se

Välkommen till födelsetavlor!

Varmt välkommen till Födelsetavlor! Först och främst måste vi börja med att tacka dig som läsare. Detta oavsett om du är en tidigare kund eller en ny potentiell kund. Vi har som mål att sprida våra unika och tidlösa personliga födelsetavlor till hela världen, att du har hittat hit är ett steg på vägen. Som du kanske ser så försöker vi ständigt att uppdatera våra produkter och bredda vårt sortiment av personliga tavlor. Vi hoppas att du som potentiellt ny kund gillar alla våra personliga namntavlor & födelsetavlor. Oavsett om du är ute efter en unik och personlig doppresent till pojke eller en dopgåva till flicka. Är vi säkra på att du hittar något du gillar hos oss. Du vet säkert redan om att vår tavla med namn vikt och längd anpassar sig i naturlig 1:1 skala och har en tidlös design. Allt detta för att bevara minnet av hur liten bebisen var vid födseln.

En födelsetavla som babyshower & doppresent?

Du har säkert redan märkt att våra personliga babytavlor är en unik doppresent till dopet. Behöver du en present till babyshower så kan vi rekommendera ett exklusivt presentkort ifrån oss. Ett presentkort underlättar för mottagaren då hen i lugn och ro kan välja motiv själv efter den stora dagen är kommen. Vi är ensamma om att erbjuda en personlig doppresent för tvillingarDet kan vara väldigt svårt att veta vad man ska köpa för doppresent till barn. Det underlättar att få ett tips på doppresent. Det är väldigt olika vad du som kund gillar, därför har vi namntavlor till dop & personliga födelsetavlor som dop gåva. Vi vill att du ska vara nöjd skulle du ha några som helst frågor så får du mer än gärna kontakta oss. Det är många som ger bort ett presentkort till babyshower, eller väljer att skapa en egen unik tavla som doppresent. Vi är väldigt stolta över alla positiva reaktioner vi fått ifrån tidigare kunder och media. Vår ambition är att våra barntavlor ska finnas i hela världen.

Födelsetavlor och våra illustratörer

Vi på födelsetavlor har alltid varit på jakt efter unika och kreativa illustratörer som oss själva. Vi älskar människor som brinner för sin passion och har så mycket baktanke i något som kan verka så enkelt som en barntavla. Efter 1 år av att vi endast sålt egna barnmotiv kom vi i kontakt med en ny illustratör vi såg på hade sina verk på Gallerix. Andreas Byström har en väldigt intressant bakgrund som vi fastnade för. Andreas är utöver illustratör, låtskrivare, musiker och artist! WOW, snacka om en intressant kombination. Med Andreas bakgrund kunde det inte bli något annat än succé. Han nappade snabbt på idén och redan efter 4 veckor hade han illustrerat fyra unika personliga födelsetavlor och en mycket populär och exklusiv namntavla. Alla andreas illustrationer hittar ni här. Vi är väldigt glada och stolta över att Andreas valt att samarbeta med oss.

Födelsetavlor illustrationer

Det är en väldigt svår gräns när det kommer till att skapa och illustrera unika personliga barntavlor. Alla gillar olika, och varje hem är unikt inrett efter dig som kund hos oss. Därför gäller det att ha ett brett urval av baby tavlor & namntavlor som passar för alla. Alla våra födelsetavlor har en tidlös unik design och anpassar sig i 1:1 skala till barnets naturliga födelselängd. Vi har flera olika serier av personliga födelsetavlor, Dot, Skiss, Baby design och några till. Vi erbjuder dig även både liggande och stående motiv för dina tavlor. Vi valde även att fokusera på en unik tavla för tvillingar. Idag är det väldigt svårt att veta vad man ska köpa i doppresent för tvillingar, så vi gjorde det enkelt.

Våra personliga namntavlor

Alla våra personliga namntavlor förutom Baby knuckle är illustrerade utav oss. Baby knuckle är illustrerad av Andreas Byström. När vi skapade våra unika namntavlor för barn så valde vi att hålla oss till klassiska djur du ser i barnböcker. Med vår egna prägel på dem såklart. Vi använder samma typ av stil på alla våra tavlor med namn, utdragna penseldrag för att få en mjukare känsla av tavlorna. Namntavlor är något som är väldigt populärt i Sverige idag. Du ser det i princip i varenda barnrum eller hos de nyblivna föräldrarna.

Historian om födelsetavlor

Hur började och grundades idén till födelsetavlor.se? Vi som grundat företaget har alltid varit lagda åt det kreativa hållet. Ett brinnande intresse att skapa något, och göra något utöver det vanliga. Vi ska inte skryta med om att vi var först med att skapa personliga födelsetavlor. Det finns många extremt duktiga kollegor i branschen. Vi fick förfrågan att illustrera designer och illustrationer till nära och kära. Sedan spreds sig våra tavlor och vi fick tillslut några samtal i månaden, om förfrågningar att skapa unika och personliga baby tavlor. Efter mycket tänkande så valde vi att köra på och testa vad andra tyckte om våra tavlor. Våra skisser på barntavlorna blev en succé! Efter starten så kan vi med stolthet säga att våra personliga tavlor till barn har varit en gåva på många dop.

Födelsetavlor samarbeten

Vi har många samarbeten i bagaget, både bloggare och tidningar har skrivit om våra personliga och unika barntavlor. De är en mycket populär födelsepresent och en extremt populär inredningsdetalj i barnrummet. Är du en bloggare eller en tidning som vill ha samarbete eller pressbilder av oss?

Tveka då inte på att kontakta oss på antingen mail eller telefon.

Eller är du en illustratör och vill skapa en illustration? Skicka då ett mail till oss med bifogade filer på tidigare verk så återkommer vi om det är intressant med ett samarbete mellan oss.

Stort tack för att du tog dig tid att läsa. Vi hoppas att du fått svar på de flesta frågorna du kan tänkas ha innan du genomför ett köp hos oss.

PS:

Glöm inte att använda #fodelsetavlor i sociala medier

Hälsningar,

Födelsetavlor.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *