Tvilling tavlor som unik och smakfull doppresent

Tvillingtavlor som en unik och stilren doppresent.

En unik tvillingtavla som present?

Tvillingtavlor som dopgåva och födelsepresent? Att hitta en dop eller födelsepresent till tvillingar är alltid en ganska svår utmaning. Det ska kännas personligt och unikt, ska hålla en bra prisnivå och vara smakfullt. Oftast känns det som om personen som ska få presenten redan har allt. Att ge bort en unik och personlig tvillingtavla är alltid en mycket uppskattad födelse och doppresent till nyblivna föräldrar. Många ger även bort en personlig tvillingpresent till mor och far-föräldrar, detta för att även dem ska få glädjas åt att ha sina barnbarn på väggen som en inredningsdetalj.

Att köpa en gemensam present till tvillingar är en unik, smakfull och väldigt uppskattad gest och födelsegåva. Alla våra tvillingtavlor är tryckta på exklusivt 200gram matt fotopapper för bästa finish och slut touch. på tavlorna står barnens namn, mått, längd och födelsetid. Födelsetavlor syns ofta på tv när de visar ”hemma hos” program, personliga födelsetavlor har även synts hos flera kända bloggare och i mängder av tidsskrifter.

Alla våra tvillingtavlor är handritade för att få en mer genuin och familjär känsla i hemmet. Måtten på alla våra tvillingposters är 50 x 70cm, och är i naturlig 1:1 skala till barnens faktiska födelselängd. Om man vill lyxa till tavlan så kan man köpa en mer exklusiv ram, ramar kan man köpa på Ikea, Clas ohlson eller i utvalda rambutiker likt Gallerix.

Vi har ambitionen att våra tvillingtavlor ska följa med familjen som köper dessa hela livet ut. Alla våra produkter behandlas varsamt och skärs för hand innan de levereras ut till kunden.

Testa gärna att skapa din egna tvillingtavla i vår shop. Vi har flera olika modeller och designer på alla våra tvillingtavlor.

Du kan även titta i vårt galleri för att se om det är någon tvillingtavla som passar just dig.