Tavla med namn, vikt och längd

Vad är en tavla med namn, vikt, längd och födelsedatum?

En tavla med namn, vikt och längd är en personlig födelsetavla som anpassar sig i 1:1 skala till barnets naturliga födelselängd. En barntavla med personlig födelseinformation är en väldigt uppskattad dopgåva såväl som babyshower present eller namngivningspresent. Det kan vara väldigt svårt att hitta en present till de nyblivna föräldrarna då det ofta kan kännas som om de nästan har allt redan, men med en personlig tavla med namn vikt & längd får du en unik, smakfull, prisvärd och personlig present som alltid går hem. Det är även många som väljer att köpa våra tavlor till mor och far – föräldrar, så även dem kan glädjas över sitt barnbarn.

Alla våra tavlor med namn, vikt, längd och födesledatum är utskrivna på 200gram matt exklusivt papper för bästa finish. Alla våra tavlor är även såklart handritade av lokala illustratörer. Med en bred serie tidlösa och unika personliga tavlor är vi störst i Sverige med tavlor i 1:1 skala som anpassar sig i naturlig födelselängd till barnet. Många gånger kan det vara svårt att komma ihåg hur litet barnet var vid födseln, med våra tavlor finns både, namn, vikt, längd och födelsedatum med. Detta för att ni alltid ska minnas hur litet barnet faktiskt var vid födseln.

Tavlorna gör sig väldigt bra som en inredningsdetalj i vardagsrummet såväl som i det övriga hemmet. Många väljer även att ha våra tavlor som en unik och smakfull inredningsdetalj i barnrummet eller i köket. Testa gärna att skapa din helt egna unika personliga födelsetavla.

Ramar till dina personliga tavlor rekommenderar vi att du köper på utvalda fotobutiker likt Gallerix, Ikea, Clash Ohlson etc. Tavlorna fungerar även utmärkt att hänga upp med ”klämmor” för att få en mer exklusiv känsla på din personliga födelsetavla.

Klicka in här för att komma till startsidan. Födelsetavlor.se