Personliga tavlor

Vad är en personlig tavla?

Jo, personliga tavlor är något som är unikt, vackert och smakfullt med en personlig touch. Våra personliga födelsetavlor är unika personliga posters som anpassar sig i 1:1 skala till barnets naturliga födelselängd. En personlig tavla är alltid en mycket uppskattad födelsepresent såväl som doppresent. Det kan var väldigt svårt att hitta personliga presenter, oftast känns det som om de nyblivna föräldrarna redan har allt. De flesta eftersträvar något som är personligt och unikt när de letar födelsepresenter, oftast vill man ha något smakfullt och helt unikt.

Bevara minnet med en personlig tavla!

Det är väldigt lätt att glömma bort hur litet barnet var vid födseln, med en personlig tavla bevarar man minnet av hur litet barnet var vid födseln hela livet ut. Med flera olika unika personlig tavlor kan du hitta en poster för inreda barnrummet, såväl som det övriga rummen i hemmet. De tidlösa illustrationerna gör att personliga tavlorna passar in i alla hushåll och hem. Alla våra personliga tavlor är handritade av lokala illustratörer för att få en mer genuin och familjär känsla på tavlorna.

Hos oss kan du köpa dina personliga tavlor i mängder av olika designer, du beställer enkelt och bekvämt genom att klicka på den personliga postern du önskar beställa. Därefter får du göra olika val beroende på vilka vilken bakgrundsfärg samt layout du har valt, men gemensamt för alla är att du får skriva en egen text till unika motivet.

Alla våra personliga födelsetavlor är utskrivna på 220gram matt papper för bästa slutfinnish, de är i storleken 50 X 70cm. Vi kan tipsa om ramar från rambutiker likt gallerix, ikea, och clas ohlson. Tavlorna går också utmärkt att hänga i klämma för att få en ytterligare personlig touch på det.

Titta i vårt galleri för att hitta en personlig tavla som passar dig.

Alla våra tavlor hittar du här: Födelsetavlor