Personlig födelsetavla

Idag är det mer ovanligt än vanligt att en personlig födelsetavla står med på önskelistan när man ska på dop. Och en personlig födelsetavla är lika unikt som det låter. En personlig födelsetavla fångar upp det nyfödda barnet dopminne med ett skalenlig motiv och födelsedatum tryckt under. I många fall så brukar mor och farföräldrar beställa två stycken  av av varje tavla för att ha en att ge bort och en till sig själva. Dom personliga födelsetavlorna väcker stort intresse huset och brukar kunna bli ett trevligt samtalsämne för nyblivna föräldrar.

Intresset för personliga födelsetavlor stannar inte bara i Sverige. Många av våra ordrar kommer från våra granländer som även dom tycker det är en fin present och inredningsdetalj. Det är inte heller ovanligt att våra födelsetavlor hängs upp i dom mest centrala delarna av hemmet. Vi rekommenderar att välja en exklusiv ram som smälter in i hemmets övriga design för att motivet skall få chans att lyfta fram sig själv. Alla våra motiv är hand ritade av Svenska konstnärer.

Välj din personliga födelsetavla med omsorg

Att välja födelsetavla är inte allt det enklaste. Alla motiven är ritade efter olika bebisar för att få en bra spridning i vårt utbud. Även våra namntavlor är hand ritade med avsikten att erbjuda en unik tavla till dom som inte vill ha ett bebismotiv. Att välja en annan bakgrundsfärgen mot olika motiv kan ge en tavla en helt annan karaktär.  Känner du dig osäker på vilken tavla du vill välja så går det bra att köpa ett presentkort.  Kontakta oss så hjälper vi till med det.

Har du funderingar, inputs eller vill du inleda ett blogg samarbete? Kontakta oss så via vårt kontaktformulär eller titta om du hittar svar under frågor och svar.