En födelsetavla är en handritad tavla av ditt barn i verklig storlek.

Våra bästa tips för en personlig doppresent!

Letar du efter en personlig doppresent? Grattis till tillökningen! En doppresent har stor betydelse, oavsett om det är en ny kusin, ett syskonbarn eller till och med ett barnbarn som kommit till världen. Ett dop, eller en namngivning, är trots allt en ceremoni där vi ger barnet något som hen kommer att bära med sig under hela livet – nämligen sitt namn. Därför tycker vi att en doppresent eller namngivningspresent bör vara minst lika tidlös. En könsneutral doppresent som borrar hål på normen och istället lägger fokus på att hedra barnets födelse. Har du fått dubbel tillökning finns även vår vackra tvillingtavla

Personlig doppresent till både flickor & pojkar

En riktigt personlig doppresent kommer alltid att uppskattas, oavsett om det är ett dop, en babyshower eller en namngivning du ska på.  Med vad är egentligen en personlig doppresent, och var hittar man en? Vi tycker att en personlig dopgåva är något som är helt unikt, smakfullt och betydelsefullt som kan följa med föräldrar och bebis en lång tid framöver.

Vi har fått många positiva recensioner från våra kunder, där vi även fått ta del av otroligt vackra miljöbilder av våra tavlors nya hem. De allra flesta kan inte annat än att hålla med om att våra tidlösa personliga födelsetavlor är den perfekta gåvan att ge till någon som precis fått en ny familjemedlem. Utöver att vara den perfekta presenten utgör våra tavlor dessutom en alldeles unik inredningsdetalj. Bland de bilder vi mottagit från nöjda kunder har vi fått se våra födelsetavlor lysa upp både kök, vardagsrum, sovrum och såklart massor av barnrum. Vi måste medge att tablorna gör sig lika bra precis överallt! 

Välj bland Födelsetavlors stora utbud!

Alla våra tavlor tillverkas specifikt för ditt barn och är unikt av sitt slag. Välj bland klassiska och söta designer av ditt barn ritat för hand i 1:1 skala, eller varför inte en namntavla med barnets favoritdjur. Det har faktiskt hänt att vi även fått beställningar på födelsetavlor för husdjur. Skulle du inte hitta födelsetavlan du letar efter på sidan, tar vi mer än gärna emot dina önskemål på info@fodelsetavlor.se. Hos oss är allt tillåtet och ingenting omöjligt. Läs mer om våra olika barntavlor här nedanför!

Present tips 1: Personlig födelsetavla 

Klassikern Personlig Födelsetavla är vårt absolut bästa tips för en riktigt bra doppresent. Tavlan börjar först att produceras efter att din beställning är lagd, och ingen tavla i världen kommer att vara likadan. En mer personlig doppresent går inte att hitta! Allt du behöver att göra är att välja en av våra specialdesignade illustrationer och ange barnets födelsedetaljer.

För att tillverka tavlan behöver vi veta följande:

Present tips 2: Personlig namntavla

En namntavla är en annan variant och passar minst lika bra som personlig doppresent eller namngivningspresent, för en nyfödd flicka såväl som pojke. Varje namntavla har en söt illustration och finns tillgänglig med hund, bi, björn, flodhäst och elefant. Den personliga namntavlan går även att få med en siluett av antingen en liten flicka eller en liten pojke i profil. Gulligare än så blir det inte.

Present tips 3: Tvillingtavla 

Vår tvillingtavla finns i fyra olika varianter och föreställer ett tvillingpar som ligger tätt tillsammans. Även denna födelsetavla tecknas i 1:1 skala baserat på barnens individuella längd och vikt. Tvillingtavlan är oerhört populär, både som doppresent eller som minnesgåva till nyblivna föräldrar. Tack vare sin moderna och tidlösa design passar tavlan de allra flesta hem och kan pryda vilken vägg som helst. Att ge en personlig doppresent som ständigt kommer att påminna om hur litet barnet en gång var är väl ändå något av det finaste man kan ge en förälder. Tycker du inte?

Stort utbud och snabb service

Vi har Sveriges bredaste utbud av personliga födelsetavlor online, och våra tidlösa designs passar utmärkt som både personlig doppresent och födelsedagspresent. Att designa en egen tavla hos oss är super enkelt! Några få minuters arbete som ger dig ett minne för livet. 

Så går du tillväga för att beställa en födelsetavla hos oss:

  1. Välj den modell och det motiv som talar till dig mest, samt vilken bakgrundsfärg du vill ha. Här kan du välja mellan tidlöst grå och elegant beige. 
  2. Fyll ut den information som skall finnas på tavlan. Dubbelkolla gärna en extra gång så att allt blir rätt.
  3. Välj betalningsalternativ, bekräfta beställningen och så var allt färdigt!

Alla våra tavlor är handritade med största omsorg för att förmedla ett varmt och genuint intryck. Motiven skrivs ut på på 200 gram exklusivt matt papper för att ge en extra fin slutfinish. Frakten är såklart gratis på alla våra tavlor, och levereras på endast några dagar efter att du lagt din order. Skulle du vara missnöjd med din produkt ber vi dig ta kontakt med oss så snabbt som möjligt efter att du fått din order, så ser vi till att lösa det på bästa sätt.

Personliga födelsetavlor är en het trend som ofta syns ofta på sociala medier, TV, i mode magasin och hos bloggare. Trenden är inte bara stor innanför Sveriges gränser, utan våra tavlor har även börjat växa sig starka internationellt. När du köper en tavla från oss kan du därför alltid vara säker på att du får en vara av hög kvalitet, som är skapad för att leva vidare i flera generationer.

Handla din personliga doppresent här!