Personlig doppresent är alltid väldigt uppskattat.

Letar du efter en personlig doppresent?

En personlig doppresent är alltid en mycket uppskattad present till dopet eller babyshower partyt. Vad är då en personlig doppresent hos oss? En personlig dopgåva är något som är unikt, betydelsefullt, smakfullt och som ska följa med en lång tid framöver. Många av våra kunder kan nog hålla med oss om att våra tidlösa personliga födelsetavlor är en mycket uppskattat present till den som ska döpa sig. Vi får ofta väldigt positiv feedback och miljöbilder av våra kunder. Tavlorna är förutom en väldigt vacker bild på ditt barn, en smakfull, tidlös och unik inredningsdetalj till hela hemmet. Vi har fått bilder på våra tavlor i köksmiljö, vardagsrummet, sovrummet och självklart i barnrummet, vi måste medge att tavlorna gör sig lika bra överallt.

Utbud och service?

Vi har Sveriges bredaste utbud av personliga födelsetavlor online som passar utmärkt som en personlig doppresent eller födelsedagspresent. Att designa en egen tavla hos oss är superenkelt och tar endast några minuter men ger ett minne för livet. Du väljer vilken modell du vill ha på barnet sedan, kan du välja mellan tidlös grå och beige bakgrundsfärg. Alla tavlorna är dessutom handritade med största omsorg för att förmedla ett varmt och genuint intryck. Personliga tavlorna är utskrivna på 200gram exklusivt matt papper för att ge dem en extra fin slutfinish. Frakten är såklart gratis på alla våra tavlor och levereras på endast några dagar efter att du lagt din order. Skulle du vara missnöjd med din produkt så ta kontakt med oss så snabbt som möjligt efter att du fått din order så ser vi till att lösa det på bästa sätt.

Lite mer om födelsetavlor

Personliga födelsetavlor syns ofta på TV, mode magasin och hos bloggare. Våra tavlor börjar även växa sig stark internationellt. Så när du köper en tavla ifrån oss vet du att du får något som håller väldigt länge och ska leva vidare.

Handla din personliga doppresent här: Födelsetavlor.se