Om oss

Om oss

Vår vision:

Födelsetavlor.se grundades med en vision att vara störst i världen med att leverera unika barntavlor som anpassar sig i 1:1 skala. För att uppnå denna vision strävar vi efter att hålla väldigt hög kvalitet på våra posters, samt ständigt uppdatera vårat sortiment med nya kreativa födelsetavlor. Vi lägger hög vikt i att du som kund ska få den servicen du förväntar dig och behandlar alltid din order inom 24h och levererar din personliga tavla på 2-4 dagar. Födelsetavlor.se jobbar alltid för att du som kund ska ligga i fokus, du ska få en tavla som ska följa med i många år. Alla våra posters är en unik tavla som vi tillverkar efter att du lagt din beställning. Man kan lätt glömma bort hur litet barnet var vid födseln, och med våra mått, vikt, namn och längd tavlor kan du alltid komma ihåg hur litet barnet var. Vilken personlig tavla passar dig bäst? Höger eller vänster? Grå eller beige bakgrund? Det finns mängder utav kombinationer du kan göra. Sprid din kärlek till dem du gillar med en unik gåva från födelsetavlor.se.

Vad du kan förvänta dig som kund hos oss: 

Födelsetavlor.se vill ge dig den kvalitet du förväntar dig när du köper en personlig födelsetavla ifrån oss. Alla våra produkter håller en väldigt hög kvalitet och är utskrivna på 200 gram matt silkespapper för bästa hållbarhet och känsla. Det är även väldigt viktigt att alla våra grafiska posters skickas i hållbara emballage för att de ska hålla den professionella känslan som det faktisk är. Födelsetavlor.se strävar alltid att hålla så hög kvalitet i alla olika steg, från hemsida, till produktion och leverans. Vi jobbar alltid i den mån det är möjligt med att inverka så lite som möjligt på miljön. Vi håller en nära kontakt med leverantörer för att alltid hitta mer miljövänliga alternativ.

Produkter:

Födelsetavlor.se förnyar och utvecklar ständigt sortimentet med nya kreativa illustrationer på barn och djurtavlor. Vi är ensamma om att ha personliga tavlor till tvillingar och försöker alltid att förnya oss. Är det något du saknar? Kontakta oss. Vi har Personliga barntavlor, och personliga doptavlor som anpassar sig i 1:1 skala till barnets naturliga födelselängd. Idag har vi över 10 modeller personliga tavlor till barn vilket gör oss störst online. Vi anlitar lokala illustratörer som skissar våra barntavlor. Vi kommer även inom kort att erbjuda exklusiva ramar som passar till våra personliga posters.

Doppresenter:

Vi på födelsetavlor.se säljer unika personliga tavlor som passar väldigt bra som doppresent.  Behöver du en födelsedagspresent till mamma & pappa din flickvän eller pojkvän? Då har du kommit helt rätt, med vårt breda utbud utav personliga barntavlor och grafiska posters är vi störst online. Det är många som letar efter en personlig tavla till barn, hos oss kan du vara säker på att du hittar en bra doppresent, vi har personliga doppresenter till både pojkar och flickor i flera olika modeller.

1 thought on “Om oss

  1. Tack, för en ypperlig service. Är så nöjd, trots att det blev fel, allt löstes snabbt och smidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *