Namntavla dop

Har du funderat på en köpa en  namntavla dop till en bebis som skall döpas. Det är den perfekta doppresenten enligt många. På födelsetavlor kan du välja bland ett brett utbud av personliga födelsetavlor. Vi är övertygade om att du kommer hitta en personlig födelsetavla som passar just dig. Motiven ändar storlek automatiskt efter vilka mått du knappar in. Doptavlorna är utskrivna på ett exklusivt matt papper av hög kvalité för att ge en exklusiv känsla. Det ingår ingen ram vid köp av en unik personlig födelsetavla, men det går att köpa i vanlig ramaffär.

Måtten på namntavla dop tavlorna är 50 x 70 cm.

Vi ser allt fler och fler influensers och bloggare som visar upp sina hem. Och det är inte ovanligt att blogg-mammorna har en födelsetavla hänger någonstans i hemmet. Det är en trend som spridit sig över hela europa. Som doppresent så är en personlig födelelsetavla en utmärkt present att ge bort. Det är en minnesvärd, unik och lagom kostsam present. Födelsetavlorna levereras i papptub som enkelt kan slås in direkt som den är.

Tilling namntavla dop är en unik produkt som du endast hittar på Födelsetavlor. Vi är stolta över att kunna leverera en tavla som är anpassad för dom familjer som fått tvillingar. Tvillingtavlan är en doppresent som passar utmärkt till tvillingar. Tvillingnamn är inget problem även om tvillingarna är födda på två olika dagar. Kontakta oss så hjälper vi till med att lägga födelsedagarna på rätt sätt.

Vi tittar ständigt på hur vi kan utveckla våra personliga födelsetavlor så dom passar bra som namntavla på dop. Har du idéer på hur vi kan utveckla våra personliga födelsetavlor så är vi tacksamma och tar gärna emot tips och idéer.

Är du en influenser och är intresserad av ett blogg samarbete? Kontakta gärna oss via vårt kontaktformulär.