Datum tavlor

Personliga födelsetavlor är en mycket uppskattad dop-present.

Födelsetavlor som present?

Personliga födelsetavlor och datum tavlor som present? Att välja present till nyblivna föräldrar är alltid en utmaning utöver det vanliga. Det skall känna unikt, smakfullt och minnesvärt, samtidigt som det inte skall vara för dyrt. Att ge bort en personlig födelsetavla som present när det är dags för dop är en mycket uppskattad present som kommer leva kvar länge. Många ger också bort födelsetavlor till mor och far-föräldrar. Det är för att även dom skall få glädjas åt att ha sina barnbarn på väggen.

Men vad är en födelsetavla?

Jo, personliga födelsetavlor är unika tavlor som gestaltar ett barns födelse i naturlig storlek. På tavlan står det när barnet föddes , namn, mått vikt och födelsetid i en smakfull tavla tryckt på exklusivt matt fotopapper. Födelsetavlor har utnämnts till den perfekta doppresenten i en mängd olika tidskrifter . Dom syns också ofta i TV när man ser hemma hos inslag.  Det är en fin inredningsdetalj som ger en personlig touch på hemmet och som många gånger gör att man minns tillbaka på dagen då barnet föddes.

Motiven på tavlorna är hand ritade för att ge en genuin och levande känsla i hemmet. Det är inte ovanligt att våra kunder köper en tavla till varje barn i familjen.  Ofta för att skapa en mer familjär och levande känsla i hemmet. Måtten på tavlorna är 50×70 cm och ramas vanligtvis in i valfri fram från tex Ikea, Clas Olsson eller en ramaffär. Om man vill lyxa till det i en ramaffär med matchande ram som det övriga hemmet är ramaffär att föredra.

Unikt hos oss på fodelsetavlor.se är att vi även har valt att skapa motiv av tvillingar. Det är något som har varit mycket uppskattat och vi tittar på att ta fram fler motiv av nyfödda tvillingar.

Testa gärna att bygga din egen födelsetavla i vår shop för att se hur du skulle vilja att just din doptavla skulle se ut.

Titta i vårt galleri för att hitta en Födelsetavla som passar dig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *