Vad är en födelsetavla?

En födelsetavla är en unik och personlig avbildning av ditt egna lilla konstverk i verklig skala. Denna vackra tavla blir ett minne för livet, med ett motiv som tar dig tillbaka till den mest minnesvärda dagen i ditt liv. Ett mer originellt sätt att välkomna en ny liten människa till världen är svårt att hitta!

Designa din egen födelsetavla

Hos oss kan du designa din helt egna födelsetavla utifrån flera vackra och exklusiva motiv. Du väljer helt enkelt det motiv som du tycker mest om och anger ditt barns födelsemått, vikt, längd och namn. Därefter skapar vi födelsetavlan baserad på ditt barn i 1:1 skala. Vi har inga färdiga tavlor på lager, vilket betyder att tavlan målas på beställning och att ditt konstverk är helt unikt i sitt slag.

En födelsetavla är en handritad tavla av ditt barn i verklig storlek.
Designa din egen födelsetavla hos Födelsetavlor.se
Personlig födelsetavla fungerar lika bra som födelsedagspresent, doppresent eller att unna sig själv som nybliven förälder.
En söt födelsetavla av ditt barn i verklig 1:1 skala.

Födelsetavla, doppresent eller födelsedagspresent

En födelsetavla passar lika bra som doppresent, födelsedagspresent eller något att unna sig med som nybliven förälder. Ett barns födelse är en stor upplevelse, kanske den största du någonsin kommer att uppleva. Vi förstår att du som förälder eller släkting vill föreviga denna stund på så många sätt det bara går, och därför har vi utvecklat våra vackra födelsetavlor.

Ett konstverk av ditt eget konstverk

En födelsetavla är inte bara ett minne från födseln, men även ett unikt konstverk av din egna lilla perfekta skapelse. Kom ihåg att en födelsetavla kan skapas när som helst, oavsett hur gammalt barnet är. Kanske har du ett barn där hemma som snart ska börja förskolan, eller en tonåring som växer upp alldeles för fort. Det är aldrig för sent att få den mest speciella stunden i ditt liv förevigad. Dessutom är våra tavlor gjorda av högkvalitativt papper, och något du har med dig livet ut.

Exklusiv födelsetavla av hög kvalitet

Hos oss på får du en unik födelsetavla av hög kvalitet. Vi har många olika handritade motiv att välja mellan, och vissa av dem är helt exklusiva på Födelsetavlor. Alla våra tavlor är 50 x 70 cm och tryckta på 200 gram matt papper för allra bästa finish. Behöver du hjälp med att hitta den perfekta doppresenten eller rådgivning kring våra personliga födelsetavlor? Vid frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!