doppresent tavla

Många upplever det svårt att hitta den perfekta doppresenten, då passar en doppresent tavla.

Doppresent tavla

Födelsetavlor hittar du en doppresent tavla som fungerar utmärkt som doppresent. Vi har det största utbudet av doppresenter med handritade tavlor med unik design. En personlig födelsetavla avspeglar barnets mått, läng och vikt i en fin design i en fin doppresent tavla. Vi är stolta över att kunna erbjuda det största utbudet av personliga födelsetavlor med barnmotiv och namntavlor med djurmotiv. Tavlorna är mycket populära som doppresenter men passar också bra att ge bort i födelsedagspresent

Många upplever det svårt att hitta den perfekta doppresenten, då passar en doppresent tavla.

Många av våra kunder säger att dom länge letat efter den perfekta doppresenten. Eller den perfekta presenten till nyblivna föräldrar. Tanken bakom våra födelsetavlor är att kunna ge bort en unik present som alltid kommer påminna om det nyfödda barnet. Alla tavlor är handritade och noga avvägda för att ge ett harmonisk och upplyftande intryck i hemmet.

När du har bestämt dig för vilket motiv som du gillar mest kan fyller du mått, vikt och födelsedatum på barnet. Därefter väljer du åt vilket håll barnet skall vara vänt. Och sist väljer du vilken bakgrundsfärg tavla ska ha. Detta gör att varje tavla blir näst intill unik. Vi på Födelsetavlor har aldrig varit med om att två tavlor har varit identiska.

 

En personlig födelsetavla brukar vanligtvis ramas in i valfri ram. Men den går även sätta upp som en poster. Vi har valt att inte sälja ramar då utbudet hos ramaffärer är både bredare och bättre än vad vi skulle kunna erbjuda.

Måtten på våra födelsetavlor är 50 x 70 cm och är trycka på ett 200g papper av hög kvalité.

Vi skickar vanligtvis våra tavlor inom 2-3 arbetsdagar. Kontakta oss gärna om det är något du funderar över innan du lägger din beställning. Eller läs våra vanligaste frågor och svar.