Doppresent tavla

Doppresent tavla

Välj bland en mängd doptavlor att ge bort i doppresent.

Idag är en doptavla en  mycket uppskattad doppresent vid dop. Doptavlor har rankats som den bästa doppresenten i Sverige och England vid flertal tillfällen. Våra doptavlor är hand ritade av Svenska konstnärer och leveras på ett exklusivt matt 200g papper. Motiven är inspirerade av nyfödda barns propositioner för att återge känsla av barnens mått vid födseln.

Doptavlor med motiv av tvillingar hittar du exklusivt hos oss. Tvillingtavlor är något vi är mycket stolta över att kunna leverera. Tvillingtavlor är en mycket uppskattad doppresent hos föräldrar med tvillingar. Är du intresserad av en doptavla där barnen som är tvillingar inte är födda på samma dag? Kontakta oss vi då så skapar vi en manuell order. Det är inte ofta detta händer men vi vill att alla ska kunna köpa en doptavla.

Lite kuriosa kring doptavlor och födelsetavlor. När en doptavla och en personlig födelsetavla tillverkas görs detta till stora dela manuellt. Innan doptavlan kan skrivas ut så anpassas bebisens storlek efter måtten på just din bebis. Ala födelsetavlor har olika proportioner på bebisarna det är en viktigt att måtten blir rätt. När doptavlan är skapad i datorn är det dags att skriva ut  Tavlan skrivs ut på ett exklusivt papper som som motsvara papper som är i vissa vykort. Detta papper är inte färdig skuret som man kan tro, utan kommer på rulle som är över 1 meter bred. Det betyder att när utskriften av doptavlan är gjord så skall den skäras ut. När en tavla skärs ut så används en stållinjal för att fixera linjerna. När doptavlan sedan är utskuren så packas den och skickas till kund.

Doptavlorna du hittar på Födelsetavlor.se går inte köpa via butik eller via någon annan sajt.

Har du några frågor som du vill ha svar på innan du lägger din order kan du antingen läsa vår F.A.Q där vi besvarar dom flesta frågorna eller kontakta oss via vårt frågeformulär.