Barntavlor rabattkod 2020

Barntavlor rabattkod 2020!

Din rabattkod är ”RABATT100”

Barntavlor rabattkod? Vi uppskattar när våra kunder känner att dom gjort en bra affär. Om du har hittat hit så behöver du inte leta efter en rabattkod längre. Vi tycker helt enkelt att du förtjänar att få 100kr i rabatt på ditt köp. Rabattkoden ovan lägger du in i kassan när du checkar ut och som belöning får du 100kr rabatt på ditt köp.

Så luta dig tillbaka med känsla av att du tillhör skaran av våra smartaste kunder och börja designa din barntavla. Vi har ett brett urval av födelsetavlor som passar som present till dop eller födelsedagar. Att designa en personlig tavla är superenkelt. Motiven är handritade och framtagna med största möjliga omsorg för att förmedla ett varm och genuint intryck.

Frakten är gratis på alla beställningar och vi levererar din tavla inom några dagar från att du har lagt din order. Tavlan är trycks på ett matt photo papper som levereras i en papptub till ditt närmaste ombud. Tavlans motiv är handritade och du väljer sedan vilken färg du vill ha på bakgrunden samt info om barnet.

Har du några funderingar innan du lägger din order är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Dom flesta av våra kunder ger bort en våra personliga tavlor som doppresent vilket är en mycket uppskattad gest. Det är därför vi är extra glada att kunna ge bort en rabattkod.  Att en personlig tavla är en uppskattad present är idag vedertaget. Barntavlor syns allt oftare i våra hem och har ger en hemtrevlig och varm känsla i barnrummet.

Glöm inte bort att kopiera din rabattkod, ”rabatt100” när du betalar för att ta del av rabatten. Vi på födelsetavlor.se är mycket stolta över att få ha dig som kund. Du hittar får personliga tavlor via länken. Våra födelsetavlor